Magazinul online POMUL REGAL – este platforma care îți pune la dispoziție produse sută la sută originale direct de la producător. Pentru a asigura siguranța consumatorilor, acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și Uniunea Europeană!
Cu toate acestea pot apărea situații în care produsele să nu satisfacă deplin așteptările clientului, iar în acest caz sarcina noastră constă în a colabora cu clienții, deoarece opinia dvs. contează pentru noi.
Fiecare recenzie primită ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor prestate.

Situațiile în care sunteți în drept să depuneți o reclamație:

  1. Produsul nu corespunde informațiilor plasate pe site (fotografie, descriere, denumire, nuanță, consistență).
  2. Termenul de valabilitate este expirat!
  3. Produsul a suportat careva daune în timpul transportării.

În aceste cazuri clientul este în drept să ceară înlocuirea produsului, sau returnarea echivalentul sumei achitate la data efectuării comenzii, doar în cazurile în care magazinul este de vină pentru producerea acestor situații.
În cazul în care eroarea este produsă din cauza acțiunilor clientului, magazinul nu poartă nici o răspundere!

Cum depuneți o reclamație?
Pentru a depune o reclamație este necesar să ne contactați la info@pomulregal.com.

După ce ați discutat cu managerul nostru pentru a returna produsele, urmează să primiți un apel de la curier, care va veni la adresa dvs. pentru a ridica coletul. In cazul achitarii online cu cardul, returnarea se executa tot la cardul cu care s-a efectuat plata.
Nu uitați să împachetați produsele într-un mod sigur, astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul transportării. Vă recomandăm să returnați produsele în cutia lor originală.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon: 373 69 939 939

Examinarea plângerilor
Magazinul online pomulregal.com are la dispoziție 14 zile lucrătoare pentru a procesa reclamația. În calitate de client, aveți dreptul: de a anula contractul de vânzare-cumpărare a produsului, de a înlocui produsul deteriorat cu unul nou, de a cere repararea gratuită sau de a reduce prețul acestui produs. Iar noi vom încerca să soluționăm plângerea într-un timp rezonabil, fără a vă crea disconfort.